Начално училище “Св. Софроний Врачански” Враца

Актуално

Конкурс за детска рисунка "Водата - извор на живот"

  22.03.2016 18:11

 Днес, в залата на РИО-Враца, се проведе награждаването от конкурса за детска рисунка „Водата - извор на живот”. Конкурсът е организиран съвместно от ВИК- Враца и РИО-Враца, като в него взеха участие ученици от цяла Област Враца, във възрастова група от първи до четвърти клас.
Сред десетки рисунки, единодушно от тричленно жури, е отличена рисунката на Борислава Руменова от 1г клас на НУ „Св. Софроний Врачански” – Враца.
Мероприятието започна с поздрав към гостите от вокална група „Вълшебство” към НУ „Св. Софроний Врачански”. Г-жа Галина Евденова, Началник на РИО-Враца, направи официалното откриване на награждаването и предаде думата на г-жа Пламенка Ангелова – ст. експерт по начално образование, която представи полезна презентация за важността на водата, което беше и основната тема на проведения конкурс.
В края на срещата, голямата награда – таблет и енциклопедия, връчи лично г-н Престойски – директор на ВИК-Враца, а малката художничка побърза да покаже радостта си на своите съученици, които я очакваха с нетърпение.