Начално училище “Св. Софроний Врачански” Враца

Актуално

С патриотичен дух и отлично представени проекти

  15.04.2018 19:09

При голям интерес протече конкурсът за мултимедиен продукт под надслов: „СВЯТА И ЧИСТА РЕПУБЛИКА“. В залата на Регионалния исторически музей – Враца ученици, студенти и учители представиха своите разработки. Те бяха разделени в три категории - презентация, клип и е-постер. Победителите бяха определени от жури в състав Георги Ганецовски – директор на РИМ – Враца, Илия Ваков – преподавател по история и Лилия Маркова – преподавател по информационни технологии. 

„Поздравявам всички участници. Признавам, че ни затруднихте много да определим победителите. Благодарим за труда, който сте положили и вярвам, че ще продължите и занапред да работите, да се развивате и постигате нови успехи”, каза председателят на журито Георги Ганецовски.

Той връчи специалната награда на конкурса на госпожа Весела Вълчева за подготовката на двамата най-малки участници Десислава Вутова и Дарислав Кръстев.  Народният представител инж. Петя Аврамова поздрави всички участници в конкурса. Тя връчи наградите в категория Презентация. Първото място журито единодушно присъди на Десислава Вутова за нейната презентация „Шипка“. В категория клип на второ място бе класиран Дарислав Кръстев с неговия проект „Хвърковатата чета“. Наградите в категорията бяха връчени от общинският съветник Нели Стоянова.

 Уверени и спокойни, с невероятен състезателен хъс, съревновавайки се с ученици от гимназиален етап, малките третокласници показаха знания и умения за работа с новите технологии.

Прекрасни проекти! Чудесни Деси и Дари! Честити награди!

/изпратено от Илонка Вутова/