Начално училище “Св. Софроний Врачански” Враца

Актуално

Здравей, лято!

  01.06.2018 14:37

На 1 юни празнуваме Международния ден на детето, но заедно с него в НУ „Св. Софроний Врачански” повод за празник е и изпращането на още една успешна учебна година.

С нови знания и весели спомени за незабравими моменти, учениците си взеха довиждане с учителите, класните стаи, коридорите, двора, където неусетно се изнизаха учебните дни.

Г-жа Сиракова награди отличниците от четвърти клас, които поемат към покоряването на нови върхове, пожела им попътен вятър и много успехи! Заедно с тях, наградени бяха и класните им ръководители, както и учителите, които имат особени заслуги през изминалата учебна година.Специални грамоти получиха учениците Мартин Вълков от 4в клас и Никол Илиева от 3а клас, чийто успехи и призови места в регионални, национални и международни форуми, допринесоха за утвърждаване името на училището през учебната 2017/2018 година.

С весела програма, учениците от 3а клас, вокална група „Вълшебство” и групите за дейности по интереси от проект „Твоят час” – „Веселите хлапета” и „Да се хванем на хорото”, забавляваха всички и създадоха празничното настроение на присъстващите, което да ги топли до 15 септември, когато отново наесен ще ги очакваме с песен!