Начално училище “Св. Софроний Врачански” Враца

Актуално

Бал на талантите

  30.05.2019 21:01

На 29 май 2019 г.  НУ „Св. Софроний Врачански“ за шеста поредна година организира традиционния „Бал на талантите“. Директорът на училището, г-жа Антоанета Сиракова, награди всички ученици с призови места на международно, национално и областно ниво в следните области: математика, интердисциплинарна област, английски език, музика и спорт. Връчена бе и грамота – приз „Добро сърце“, избран от Детски парламент „Детство без тревоги“.

Г-жа Сиракова поздрави учениците за техните постижения и ги увери, че вярваме в техните възможности и не се съмняваме, че това са бъдещите лекари, инженери, програмисти, пилоти, изобретатели, учители на България!

През юбилейната учебната 2018-2019 година са завоювани: 18 златни, 24 сребърни, 50 бронзови медали, първо място на Областен кръг на олимпиада по математика за ІV клас , първо място на Областен кръг на олимпиада „Знам и мога“ и 11 купи и медали в областта на спорта.

За успехите, постоянството и издигане имиджа на училището учениците получиха грамота, книжка и незабравим празник. Голямата празнична торта грееше с медалите и грамотите на децата.

Гости на събитието бяха председателят на Училищното настоятелство и членове на Инициативния комитет за честване на годишнината на училището и много щастливи и горди родители.

Миглена Иванова