Начално училище “Св. Софроний Врачански” Враца

Актуално

На добър час, випуск 2021!

  01.07.2021 22:01

В горещото юлско утро училищният двор се изпълни с развълнувани четвъртокласници, родители и учители. Празничният ден започна с много настроение, което ни поднесе мажоретният състав към училището и продължи с незабравими спомени, за които ни разказаха в стихове малките рецитатори. Вълшебната песен „Щастието“ беше подета от всички ученици с увереността, че щастието съществува и всеки може да го открие, когато има вяра и истински приятели. Издайнически сълзи проблясваха в очите, когато думите за благодарност докосваха сърцата на първите учители, подали ръка на вече порасналите момичета и момчета. Картина за спомен от випуск 2021 получи директорът на училището, Антоанета Сиракова. От името на родителите беше изказано признание за неуморния труд на педагогическия екип и увереност, че само партньорските отношения между родители и учители са гаранция за успех.

Госпожа Сиракова поздрави всички присъстващи за високите резултати и връчи грамоти на учениците, положили най-много усилия през целия период на обучение в начален етап. С грамоти за висок професионализъм, значими постижения и реализирани дейности бяха отличени изявени учители.

Четвъртокласниците прекрачиха за последен път прага на първото училище и получиха своите удостоверения за завършен начален етап на основно образование.

Начално училище „Свети Софроний Врачански“ с гордост и радост изпрати слънчевите деца от випуск 2021, пожелавайки им здраве, творческо дръзновение и смели мечти.

На добър час, мили момичета и момчета! Уверени сме, че ще носите в сърцата си топли спомени за първото училище и първите учители!

Весело лято!

Лилия Гешева