Начално училище “Св. Софроний Врачански” Враца

Актуално

Благодарим ви!

  14.03.2018 11:19

През месец март, в НУ „Св. Софроний Врачански” се проведе дарителска кампания за набиране на средства в полза на Цветозара Йорданова. Момиченцето е само на 1г и три месеца, сестричка на наш ученик в трети клас. По инициатива на негови приятели и съученици, подкрепени от техните родители, учителите и ръководството, в началото на месец март, те изработват и продават мартенички във фоайето на училището, като средствата се събират в помощ на това, Цвети да проходи, защото при задушаване по време на раждането, сега е с парализирано ляво краче и ръка, което възпрепятства двигателното и развитие.

За 8-ми март, учителите проведоха и своя инициатива по класове, като призоваха родителите да не закупуват цветя за празника, а да дарят стойността им в полза на детето. Благодарение на общите ни усилия сме щастливи да съобщим, че събраната сума е в размер на 1,023 лв.

Благодарим на всички ученици, учители и родители, които се включиха в дарителската инициатива и вярваме, че Цвети ще проходи, а за нас е щастието, че  макар и с малко, сме допринесли за това!