Начално училище “Св. Софроний Врачански” Враца

Малинка Кунчева

Здравейте, мили деца!

  07.10.2022 20:19

Вие сте вече третокласници! Поздравявам ви!

Лятото отмина. То ви дари с много весели мигове, незабравими дни и нови приятели!

И ето днес 15.09.2022г., училищното звънче отново запя своята песен и събра всички български деца в родното училище. Призова и вас!

Вие сте умни и талантливи деца. Стремите се да знаете все повече и повече. Колкото сте по-любознателни, толкова повече неща ще научавате. Тази година вратите на знанието ще се отворят още по-широко пред вас.

Чрез страниците на своя нов учебник „Човекът и обществото“ ще откриете тайните на нашето минало и на красивата ни природа. Ще научите, с колко много исторически и природни забележителности се гордее нашият народ.

Друг нов учебник „Човекът и природата“ ще разкрие пред вас чудесата и вълшебствата на природата. Ще се докоснете до разнообразието и богатството на растителния и животински свят. Ще наблюдавате и ще правите опити. Ще се учите като рисувате, оцветявате и играете.

С учебника по „Компютърно моделиране“ ще разкриете тайните на компютърните технологии.

Може би се чудите какво ще изучавате в часовете по математика, български език и литература? Ще имате ли любими песни по музика и тази година? Какви ли тайни крият учебниците по технологии и предприемачество и изобразително изкуство? Колко ли забавни игри ще ви очакват в часовете по физическо възпитание и спорт? На тези въпроси ще откриете отговорите с моя помощ още от днес.

На добър час и успех през новата учебна година!

Госпожа Кунчева