Начално училище “Св. Софроний Врачански” Враца

Актуално

Ваканция, ура! Довиждане, мое първо училище!

  19.06.2023 14:13

От крехката розова пъпка

разкошен разцъфва цветът.

От малката първата стъпка

започва най-дългият път.

 

Училище наше, любимо!

Ти палиш в душите искри!

В щастливите детски години

сдружи ни с книгите ти!

През изминалите четири години възпитаниците на Начално училище „Св. Софроний Врачански“ – Враца пътешестваха в света на науката, изкуството и спорта! Получавайки своите удостоверения, четвъртокласниците успешно приключиха един период от обучението си, изпълнен с овладяване на знания и умения, с красиви преживявания и с много приятели. Емоционалното послание, което отправиха участниците в празничната програма и вокална група „Пламъче“, е посветено на приятелството, игрите и книжките, които не трябва да се забравят.

Директорът на учебното заведение – г-жа Антоанета Сиракова награди с грамоти отличните ученици и техните преподаватели, а г-жа Виолина Славкова в качеството си на родител на завършващ четвъртокласник, благодари на педагогическия екип за полаганите грижи и изключително емоционално пожела на децата успешен старт в новия етап от тяхното образование.

Гости на тържеството бяха родители, учители и г-жа Цветелина Цветкова, РУО – Враца.

В небето волно полетяха разноцветни балони с пожелания за весела ваканция, много радост, детски мечти и игри. А провокираните от предстоящата раздяла сълзи в очите и на ученици, и на учители, и на родители бяха неизменна част от иначе тържествената атмосфера.

Успех, наши мили четвъртокласници!