Начално училище “Св. Софроний Врачански” Враца

Актуално

Седмица на бащата

  10.11.2023 21:26

В красиви послания на силна привързаност към бащите се превърна изминалата седмица в НУ „Св. Софроний Врачански“.

Добавената стойност на емоции умили и най-палавите, очите заискряха като звездици, търсейки най-точните думи за най-голямото сърце! За най-добрия татко – обичащ, грижовен, силен, мил, знаещ, можещ!

За подкрепата, за опората, за силното мъжко рамо, децата трябва да говорят открито, да умеят да благодарят не само с постъпките си, но и с думи. Само тогава обичта ще ражда обич!

В класовете на първокласниците имаше изобилие от специални гости – татковци, които с огромно желание разказваха за своите професии, споделяха безценни бащински съвети и раздаваха подаръци. Учениците слушаха с интерес за новите технологии, за безопасния интернет, професията на полицая, за тайните на агрономството, за футболните отбори, а третокласниците лично посетиха телевизионно студио, където се потопиха в магията на телевизията.

В училищното фоайе, второкласниците – Монтесори, подредиха изложба от колажи със семейни моменти, изработени от деца и родители.

В знак на уважение, по-големите ученици писаха съчинения, влагайки любовта си, изработваха грамоти, медали и различни отличия, които връчиха на своите герои - бащите!